Lørdag, februar 23, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

SOFIE SARENBRANT: BAG DIN RYG

bagSOFIE SARENBRANT: BAG DIN RYG. Oversat af Camilla Jørgensen efter BAKOM DIN RYGG. 2017. 375 Sider. Kr.199,95.
Det er et rigtigt originalt psykologisk jalousidrama Sofie Sarenbrant blænder op for. Miljøet forgår i luksusfrisørsalonen de Luca. Den ejes af Stefano. Den røde tråd der går gennem dramaet er spørgsmålet? For hvad er du parat til at gøre, hvis du risikerer at miste alt?
Det der sætter det hele på spidsen er da Jenny får den nye kollega Angela, Alting ændres nemlig for nu har Stefano kun øje for den nye frisør Angela. Overvældet af jalousi beslutter Jenny sig for at finde ud af, hvem personen er der gemmer sig bag den nyankomnes tilsyneladende perfekte facade.
Samtidig med intrigerne tager fart bliver en af salonens kunder fundet myrdet, og der går ikke lang tid, før der sker endnu et dødsfald. Under den blankpolerede overflade starter et dødsensfarligt psykologisk spil. Et spil der truer med at ødelægge liv. Mistankerne vokser sig stærkere, men sandheden bliver først afsløret, da det er alt alt for sent. Det viser sig at være farligt når du afslører alle dine hemmeligheder til en person, der står bag dig med en skarp saks i hånden. Så for guds (og ikke mindst egen skyld), så vælg ikke den forkerte frisør.
Bag Din Ryg – er første bog i ny trilogi af den populære forfatter Sarenbrant i Emma Sköld-serien. Historien er både spændende og medrivende takket være måden som aktørerne og beretningen udvikler sig på i dette tragiske drama.
Finn Hansen.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd