Søndag, marts 24, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

LOTTE PETRI: BLACK NOTICE.

saga

LOTTE PETRI: BLACK NOTICE. 201 Sider Kr.
Black Notice – står for at man gennem Interpol søger oplysninger om udentificerede lig. Den spændende og nervepirrende historie fra Lotte Petri er en man ikke lige glemmer lige med det samme. Historien starter med der observes et mærkeligt lys på bunden af Dragør havn. Det stedlige politi til at haste indkalde en specialist i våde gerningssteder. Det konstateres lyset stammer fra en bil med liget af en ung kvinde. De nærme undersøgelser viser at kvinden har været udsat for sadistisk ritual agttigt indgreb.
Sagen udvikler sig med rivende hast da man i den sydeligste del af Norge på en forreven klippestrækning gør et andet fund. En hundelufter et delvist skeletteret lig iført våddragt. En Black notice sendes til interpol for at identificere liget og kort efter dukker endnu et våddragtlig op, denne gang i Holland.
Uhyrlighederne udvikler sig endnu videre på sræmmende vis da en dansk kvinde lemlæstet og livløs i en skovsø. Mod alle odds lykkes det at genoplive hende, og hun bliver politiets vigtigste vidne.
Efterforskningen ligger i hænderne på lederen af teamet Felix Jørgensen kaldet ”Sølvræven” og nye hans assistent Kathrine Nymark. Langsomt begynder de at ane en sammenhæng mellem drabene. De beslutter til sidste at sætte en fælde op for den bestialske gerningsmand. Men det bringer assistentens liv i overhængende fare.
Lotte Petri har atter en gang skrevet et medrivende drama. Det virker meget realistisk ( Nok fordi historien er delvist baseret på virkelige begivenheder). Black Notice er kort og godt Lotte i topform.
Finn Hansen.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd