Søndag, marts 24, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

KARIN SLAUGHTER: DEN GODE DATTER.

deng

KARIN SLAUGHTER: DEN GODE DATTER. Oversat af Henrik Enemark Sørensen efter THE GOOD DAUGHTER 538 Sider Kr. 299,95

Uanset om Karin Slaghter supplerer sine forskellige serier med nye bind, er hun altid garanti for underholdende, spændende og medrivende beretninger. Den Gode Datter - som er uden for serierne er da også en strålende eksempet herpå.

For atter en gang leverer Karin Slaughterendnu en bloddryppende og nervepirrende psykologisk thriller af meget høj klasse. Historien starter for 28 år siden. Den gang blev søskendeparret, Charlotte og Samantha, udsat forv et modbydeligt angreb i deres barndomshjem.

Søstrenes mor blev dræbt under angrebet og deres far efterlades totalt psykisk nedbrudt af sorg. Mere end bare at have sat sine blodige spor, så har den skæbnesvangre nat også affødt et hav af hemmeligheder. Charlie er 28 år senere blevet dygtig advokat, ligesom hendes far. Da voldelige hændelser begynder at udspille sig i byen, truer det med at få fortidens hemmeligheder frem i lyset.

"Den Gode Datter _ Er som skrevet en thrillerDu ikke lægge fra Dig så gør ikke som undertegnede. Han startede nemlig sent på aften med det Resultat der røg søvnen.

Finn Hansen.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!