Søndag, marts 24, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

MICHAEL KATZ KREFELD: PAGTEN.

pagMICHAEL KATZ KREFELD: PAGTEN. 414 Sider. Kr. 299,95
Michael Katz Krefeld har begejstret læserne herhjemme og i 20 lande verden over med sine hæsblæsende, nervepirrende og stærkt underholdende krimier om eks politibetjent Thomas Ravnsholdt, kaldet Ravn.
I PAGTEN satser Ravn alt på at få opklaret en traumatisk sag: Hvem dræbte hans kæreste Eva i deres hjem for fem år siden?
Nye oplysninger i sagen fører Ravn til en aldrende lejemorder og til en gruppe kriminelle betjente med forbindelse til en skræmmende magtfuld person i samfundets øverste top. Men først da Ravn indgår en fatal pagt med gangsterkongen Kaminsky, får han viden og forbindelser, der måske gør det muligt at afsløre korruptionen og den anonyme bagmand - og at finde Evas morder. Men alting har desværre en pris, helt præcis 71 skjulte millioner fra et gammelt, uopklaret røveri, som Kaminski ønsker at få fat i.
PAGTEN er femte bog om den coole privatopdager Ravn. Det er også den mest nervepirrende historie der udvikler sig i et hæsblæsende tempo. Det er også nogle af de mest farlige typer som Ravnen er oppe i mod. Han får også nogle af de forskellige spørgsmål opklaret. Vi er nu nået til halvdelen af de bebudet 10 bind som Mickael Katz Krefeld har planlagt at udgive. På KC glæder vi os til 6´eren.
Finn Hansen.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!