Lørdag, marts 23, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

MICHELLE RICHMOND: TIL DØDEN OS SKILLER.

tildodeMICHELLE RICHMOND: TIL DØDEN OS SKILLER. Oversat af Ninna Brenøe efter THE MARRIAGE PACT. 2017. 420 Sider. Kr.
Denne hører ubetinget til en årets bedste psykologiske thriller. Den er da også røget ind på New York Times-bestsellerlist. Handlingene: Jake og Alice modtager bl.a. til deres bryllup en mystisk gave. Det er en invitation til en eksklusiv klub, hvor alle medlemmer følger nogle enkle regler – for at passe godt på ægteskabet. Og hvilke nygifte vil ikke gerne det? Klubben kalder der kalder sig Pagten. Jake og Alice bliver hurtigt fascineret af de overdådige fester, hemmelighedskræmmeriet og ikke mindst omgangs-kredsen af spændende par.
Men så bryder en af dem reglerne. Det skule vedkommende ikke have gjort. For langsomt og grufuldt går det op for Alice og Jake, at medlemskab af Pagten – som ægteskabet – er for hele livet. Men kan de stole på, at Pagten vil dem det godt? Og kan de stole på hinanden?
Man sidder i et jerngreb når man åbner siderne ’Til døden os skiller’. Selv om det efterhånden er blevet en frase, så er den som skrives, en rigtig fængslende og overraskende pageturner – hvor rædslen og tvivlen om, hvem der bedrager hvem, bliver større. Forrygende nervepirrendethriller .
Finn Hansen..

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd