Søndag, marts 24, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

STUART MACBRIDE: I DEN KOLDE MØRKE JORD.

idetkoldeSTUART MACBRIDE: I DEN KOLDE MØRKE JORD. Oversat af Nikolaj Kvistgaard Johansen efter IN THE COLD DARK GROUND. 540 Sider. Kr.
I Den Kolde, Mørke Jord – Er MacBrides 11. bog i serien med Aberdeen strømeren Logan McRae og lad det være skrevet med det samme, at Der er problemer på vej Kriminalassistent Logan McRaes team. Det sker ved opdagelsen af et lig efterladt i skoven. Umiddelbart ser det ud som et gangstermord, men er det nu også hele sandheden? Sagerne bliver ikke mindre kompliceret af, at hans tidligere chef overtager efterforskningen, og for det ikke er nok er en ny politiinspektør er på nakken af McRae, og både hans arbejdsliv og privatliv hænger i laser.
Så kan det kan da ikke blive værre ? Jo, det kan, meget værre enda! For Aberdeens kriminelle overhoved, Wee Hamish Mowat, ligger for døden, og straks vejer alle rivaler fra hele Storbritannien morgenluft. Og de har øjnene stift rettet mod hans territorium. Der er en hårdkogt krig under opsejling, og Logan bliver fanget lige i orkanens øje, uanset om han så vil det eller ej.
Stuart MacBridge viser endnu en gang at han kan præsenterer en hårdkogt krimi med spændende individer i et iskoldt miljø. Og der er mere MacBridge på vej i 2018. Det er Stand Alone bogen I Dødeligt Mørke. Den kommer dog først i juni. Men nyd den aktuelle indtil da.
Finn Hansen.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd