Mandag, oktober 15, 2018

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

KJELL ERIKSSON: SORTE LØGNE RØDT BLOD.

sortKJELL ERIKSSON: SORTE LØGNE RØDT BLOD. Oversat af Lena Krogh Bertram efter SVARTA LÖGNER, RÖTT BLOD. 2009. 329 Sider. Kr. 299,95
Dette er den 8. bog fra den fremragende svenske forfatter Kjell Eriksson. Man er som læser altid garanteret en meningsfuld læseoplevelse. Han kan hver gang skabe et realistisk og troværdigt plot. Det er også 8. gang vi følger i hælene på hans hovedperson kriminalinspektør Ann Lindell. I mange af hans bøger har hendes privatliv i mange år bare koncentreret sig om hendes søn Erik, men nu ændrer hendes liv sig radikalt. Det sker da hun hun møder journalisten, Anders Brant, som hun hurtigt indleder et stormende forhold til, indtil han pludselig uden et ord rejser væk.
Kort tid efter findes en tidligere bygningsarbejder brutalt myrdet et stykke vej fra den udrangerede skurvogn under den viadukt, han selv havde været med til at bygge for længe siden. I hans lomme findes en lap papir med et telefonnummer. Anders Brants.
Ottende bog i serien om kriminalinspektør Ann Lindell i Uppsala er bare tilbage til sidst at give de bedste anbefalinger. Det er hermed gjort.
Finn Hansen..

Our website is protected by DMC Firewall!