Mandag, april 22, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

DAVID GARMARK:DET FJERDE MENNESKE

detfjerne

DAVID GARMARK:DET FJERDE MENNESKE. 344Sider. Kr 299,-

I 2012 sker der noget voldsomt på Anarktis. Nogle forskere støder på en dødbringende virus der har været gemt i isen. Forskerne angribes, deres stationer nedbrænder.

I 2014 gør en anden forsker et opsigtsvækkende fund i Ny Guinea, måske er det det fjerde menneske? Forskeren rapporterer hjem til medicinalindustrien og kaldes derefter hjem.

Samme år i Slovenien vågner en såret mand i en kiste, en anden ligger død på gulvet.

Manden fra kisten redder sig ud, opsøger en læge hos hvem han bliver behandlet et par dage ,men nu kommer ukendte personer ind i huset og skyder lægen. Manden fra kisten tager lægens papirer og bil og flygter. Det viser sig at denne mand er agenten Ditlev Martins, han har desværre pådraget sig hukommelsestab hvilket giver både ham og læseren problemer. Han ved ikke hvem han er og hvorfor han flygter. Alligevel kommer han til Rom og opsøger sit gamle hotel og har en fornemmelse af at der er en kæreste. Det varer længe inden man får et billede af hvem og hvad han er. Men noget er galt.

Nu kæmper man sig gennem femoghalvtreds kapitler, gennem storbyer bla. Rom, Venedig, Berlin,

Paris og London. I London sidder et overhoved og styrer sine mange agenter som bekriger hinanden. Det er ikke nemt at føre krig og lide af hukommelsestab.

Hvis nogen ikke lever op til kravene likvideres de.

Kampen og jagten går efter en kuffert indeholdende farlig virus. Slutspillet foregår i Spanien hvor alle støder sammen i et stort opgør som røvere og soldater. Ditlev Martins klarer skærene og er klar til nye udfordringer.

Forfatteren har varslet en serie om agenten Ditlev Martins. Jeg synes det er nok med denne.

Et positiv er opdelingen af kapitler, ellers var jeg aldrig kommet i mål.

Hanne Pedersen

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd