Mandag, april 22, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

CHRIS CARTER: MORDOFFER.

mordcCHRIS CARTER: MORDOFFER. Oversat af Per Vadmand efter THE CALLER. 2017. kr. 406 sider. Kr. 199,
Desværre måtte vi i 2016 undvære undertegnedes yndlingsforfatter Chris Carter _ På trods af forfatteren gang på gang har været som skrevet før har været min faste”Søvnberøver”.
Og Chris Carter er still going strong. Læseren bliver fra start af placeret som tilskuer til det kommende mordsted. Og læseren er ikke kun det eneste vidne. Mordoffer begynder med at,  Tanya Kaitlin der efter en hård uge glæder sig til en stille aften at slange sig på sofaen. Da hun træder ud af badet, hører hun sin mobiltelefon ringe. Videoopkaldet er fra hendes bedsteveninde, Karen Ward. Tanya besvarer opkaldet, og så begynder mareridtet.
Karen er kneblet og sidder bundet til en stol i sin egen stue. Hvis Tanya afbryder opkaldet, eller hvis hun ser væk fra kameraet, vil hun blive den næste, siger den dybe uhyggelige, raspende dæmoniske stemme i den anden ende. Til gengæld får hun muligheden for at redde Karen ved at svare rigtigt på to spørgsmål, som den dæmoniske stemme stiller hende – to spørgsmål, der burde være nemme  at besvare…Men det udvikler sig i stedet til en bizar mordsag.
Robert Hunter og Garcia får naturligvis overdraget sagen. Dermed bliver de kastet hovedkulds ud i en malstrøm af ondskab, idet de sætter jagten ind på en kynisk morder, der ubemærket finder sine ofre på de sociale medier og sender dem anonyme trusselsbreve, inden han til sidst slår til.
Det er især den skrive teknik som Chris Carter anvender der fremragende. Efter hvert kapitel gør cliffhangeren Du er lige nød til at lige læse det og næste...... Og pludselig begynder en ny dag uden Du har ænset nat er blevet til dag.
Finn Hansen.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd