Tirsdag, juli 16, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

ALESSANDRO PERISSINOTTO: EN GRIM LILLE HISTORIE.

engrim

ALESSANDRO PERISSINOTTO: EN GRIM LILLE HISTORIE. Oversat af Rie Boberg efter UNA PICCOLA STORIA IGNOBILE. 2006. 380 Sider. Kr.

Forlaget Arvids har gjort det sit speciale især at udgive italienske og franske kriminalromaner. Nu præsenterer forlaget første bind af en trilogi.

Hovedpersonen Anna Pavesi er et forfriskende pust. Hun er psykolog og nylig fraskilt og flyttet til Bergamo. Hun får (ufrivillig) som bierhverv en detektivopgave. En kvinde henvender sig nemlig til hende i den tro, at hun er detektiv. Anna skal bare hjælpe hende med at få flyttet en ukendt afdød halvsøster til familiegravstedet. Kvinden betaler godt, og Anna vader ikke ligefrem i penge så hun accepterer nødtvungent opgaven. Problemet er bare, at halvsøsterens grav er tom. Sagen byder på ubehagelige overraskelser, men også behagelige, ikke mindst mødet med en solbrun læge.

Første bind i Anna Pavesi-trilogien er en anderledes krimi. Det er en krimi der især bygger på de psykologiske asspekter på fremragendevis. Og læseren får et par gedigne overraskelser især til sidst.

Vi seer frem til de følgende bind for denne nye ”stemme” fra Støvlelandet tegner godt. De næste bind har titlerne: L'ultima Notte Bianca og L'orkester Del Titanic.

Finn Hansen.

Our website is protected by DMC Firewall!