Fredag, februar 22, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

SHARI LAPENAS: NABOPARRET

shap

SHARI LAPENAS: NABOPARRET. Oversat af Steffen Rayburn Maarup efter THE COUPLE NEXT DOOR. 2016. 303 Sider. Kr.
Der tages flere banale spørgsmål op i Naboparret som: Hvor godt kender du egentlig din nabo, din partner – eller dig selv? Disse sætninger danner og udmønter sig i en psykologisk historie ala Kvinden I Toget. Gang på gang tager historien en ny drejning og læseren som tror M/K har fuldstændigt styr på begivenhederne må flere gange tro om i gen.
Fordi Din nabo sagde, at du ikke skulle tage din pjevset baby Cora med til middagen. Absolut ikke på grund af noget personligt, hun Cyntia kunne bare ikke holde ud at høre Cora græde. Hun ville bare fejre sin mand Grahams fødselsdag stille og roligt.
Din mand, Marco sagde, at du bare skulle slappe af. I var jo kun lige inde ved siden af hos naboparret, og babyalarmen var aktiveret.
Din datter sov jo også sidste gang, du kiggede til hende. Men nu, hvor du løber op ad trappen i det dødstille hus, er dit værste mareridt blevet til virkelighed. Cora er væk.
Du som  aldrig har ringet til politiet før. Nu må parret Marco og Anne konstatere, at nu har de invaderet jeres hus. Hvem ved, hvad de kommer til at finde af hemmeligheder hos dem … og ikke mindst hos de andre personer der dukker frem som historien udvikler sig.
Der er intet at harselere over at Shari Lapenas psykologiske thriller Naboparret er blevet en international bestseller. Hele omdrejningspunktet er babyen Cora forsvinden. Var Du begejsret for kvinden I Toget, Kvinden Der Forsvandt og lignende vil Du blive det samme i selskab med Naboparret og alle de andre involverede personer.
Finn Hansen.

Our website is protected by DMC Firewall!