Mandag, april 22, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

MICHAEL KATZ KREFELDT: DYBET

dybetMICHAEL KATZ KREFELDT: DYBET. 402 Side . Kr.299,95
I "Dybet" involveres den erfarne privatdetektiv Ravn ind sine mest uhyggelige sag til dato. En klient vil hyre ham til at finde en gammel skolekammerat. Klienten han ikke har haft kontakt med i 17 år. Årsagen er at der har været en række bestialske overfald på kvinder i København, der har rystet hovedstaden i dens grundvold. Ravns klient har nemlig en mistanke om, at det er hans skolekammerat står bag ugerningerne, eftersom overfaldene minder om det, som han og kammeraten begik på en lille pige i 1993 – en sag og som endte fatalt.
Af frygt for hævnangreb har de begge siden deres fængslinger været under vidnebeskyttelse. Men da endnu en kvinde overfaldes, denne gang med dødelige konsekvenser, indleder Ravn for alvor jagten på den anonyme morder.
Lad det være sagt med det samme det er virkeligt ikke er en historie for folk med sarte nerver. Den er barsk, brutal for gerningsmanden er den skinbarlige ondskab.
"Dybet" er den fjerde, selvstændige bog i den populære krimiserie om privatopdageren Thomas Ravnholt alias Ravn, der bor på sin husbåd i Christianshavns kanal sammen med sin engelske bulldog Møffe.
Atter en gang viser Michael Krefeld han er en formiddabel krimi og spændingsforfatter. Denne evne har han ikke for nogen fremmed han er nemlig barnebarn til en datidens populære kriminalforfattere Herman Krefeld. Han skrev Døden Lægger Kabale og Leopardkloen i slutningen af 40´erne nemlig i 45 og 1946.
Finn Hansen.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd