Mandag, maj 20, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

HELGE KASTRUP: UNDER

under1HELGE KASTRUP: UNDER. 259 Sider. Kr. 229,-

Hvis læseren går med på forfatterens ide at... Der under København eksisterer et hemmeligt samfund af mennesker der lever efter egne normer i fordragelighed. Personerne har af forskellige årsager har valgt at forlade det etablerede. Medlemmerne af det underjordiske samfund lever i fred og derfor kommer det som et chok da man en dag findes en af dem myrdet i sit kammer. Og for det ikke skal være løgn, er kammeret er låst indefra, og der er hverken spor af drabsmanden eller mordvåben. Derfor er professor Helge Kastrup de underjordiskes bedste håb om at løse gåden. Snart er det ikke kun mordet Helge må efterforske, men også en række tyverier af tilsyneladende tilfældige genstande samt en mystisk gammel sag om afdødes far der pludseligt forsvandt sporløst for mange år siden.

Detektiven(og Forfatteren) Helge Kastrup er uddannet i astrofysik og matematik, og når han ikke hjælper de underjordiske med at opklare mordgåder, underviser han blandt andet på Københavns Univer-sitet.Under er hans første skønlitterære udgivelse.

Ikke nok med den spændende mordgåde der som løsning bruger en af John Dickson Carrs modeller. Samtidig får læseren en gang viden Buddhisme, kvantefysik og klassisk musik. De bruges nemlig som en del af plottet.

Der er nok delte meninger om ideen men undertegnede må indrømme at han var grebet af ideen og hyggede sig fint både hvad angår spændingen og plottet.

Finn Hansen

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd