Tirsdag, juli 16, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

HANS KOPPEL: KOM TAG MIN HÅND

komHANS KOPPEL: KOM TAG MIN HÅND. Oversat af Kamilla Jørgensen efter KOM SKAL VI TYCKA OM VARANDRA. 314 Sider. Kr. 199,-
Hans Koppel er på trods af sit dansk klingende navn svensker. Han hedder Petter  Lidbeck opg er en sveriges største skønlitterære forfattere. Men 2011 debuterede han i den psykologiske thriller genre med Kom Aldrig Mere Tilbage. Nu udkommer hans 2. forsøg i genren. Den udkom i Sverige 2013 og i Danmark i 2015.
Hovedpersonen er Anna. Hun bor med sin mand Magnus og deres 10 årige datter Hedda i en forstad til Helsingborg. Anna arbejder på et Familiejournalen  og har altid været tro mod det liv hun fører. Indtil den dag hun er på konference med sine to kvindelige kollegaer og veninder og bliver kraftigt kurtiseret af en good looking yngre mand, Erik.
De to veninder har, i modsætning til Anna, været om sig på trods af, at de også er lykkeligt gift, men netop den aften falder Anna for fristelsen. Den femten år yngre mand, Eric, charmerer trusserne af hende, og de to ender med at have sex. Den bedste gang sex Anna har haft i årevis! Men trods begær og beruselse vågner Anna op med store samvittighedskvaler. Efterfølgende opsøger hun Eric for at gøre det endeligt forbi med ham, og ender i stedet atter i hans seng.
Men der er noget med Eric. Noget, som nager Anna, ud over den dårlige samvittighed. For er han den, han giver sig ud for at være?
Han har ikke til hensigt at opgive Anne og hans handlinger bliver grovere og grovere. Han stalker hende både på arbejdet, privat på mobil og e-mail.
Pludselig er både politi og fra en uventet kant sker der en handling som bliver katastrofal.
Kom Aldrig Mere Tilbage – Var fremragende, denne er endnu bedre, hvilket siger ikke så lidt. Hans Koppel har skrevet en nervepirrende page turner læseren ikke glemmer lige med det samme.

Finn Hansen.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!