Fredag, februar 22, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

SYLVAIN RUNBERG & MAN STIEG LARSSON JOSÉ HOMS: MILLENNIUM 3. LUFTKASTELLET DER BLEV SPRÆNGT.

luftSYLVAIN RUNBERG & MAN STIEG LARSSON JOSÉ HOMS: MILLENNIUM 3. LUFTKASTELLET DER BLEV SPRÆNGT.  Oversat af Francois Eric Grodin efter LUFTSLOTTET SOM SPRÄNGDES. 126 Sider. 249,95
Med albummene:1.Mænd Der Hader Kvinder. 2. Pigen Der Legede Med Ilden Og nu det afsluttende bind 3. Luftkastellet Der Blev Sprængt - fik vi danske læserne også en fornemt udført opfølgning i streg og farver af Stieg Larssons Millennium serie.
Sidste album tager handlingen op hvor vi i bind 2 forlod Lisbeth Salander hårdt såret men alligevel undsluppet væk fra huset, hvor hendes far, den brutale menneskehandler Zala, havde holdt hende indespærret. Han er nu ved at komme sig efter det drapelige øksehug i kraniet, som Lisbeth gav ham. Nu skjuler hun sig for politiet, der anklager hende for mord.
Samtidig arbejder onde stærke kræfter på at gøre hende tavs og udslette alle spor af en dyster hemmelighed, der truer med at ryste samfundets øverste magt elite i landet.
Der hersker ingen tvivl om, at dette er og bliver et must for alle fans af Millennium-trilogien. Den er alle pengene værd og undertegnede kan ikke anbefale den nok. Altså op i kanen og afsted til bogladen.

Finn Hansen.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!