Lørdag, marts 23, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

NIS JAKOB STØRRE END LIVET

storrNIS JAKOB  STØRRE END LIVET.  379 Sider. Kr. 299,-
Nis Jakob slår gækken løs. Godt inspireret af de nye medier, stream-kanalerne Netflix og HBO, har han lige taget en pause fra krimigenren. Han mener at det er tide, at romanen lader sig inspirere tilbage af tv-seriernes stærke føljeton-historier. Serier som fx House of Cards, Breaking Bad og Mad Men, bare for at nævne nogle af de mest sete og populære. Med Større End Livet har Nis Jakob skrevet en roman der  er bygget op som tv-serie på 16 episoder.
Det hele sættes i gang med filmproducenten Claus  Andersson får en blodprop og hans unge, nye kone Henriette kæmper for at redde ham. Heldigvis overvinder han blodproppen og vender tilbage til livet. Claus tager derfor sit liv op til revision og beslutter at gøre op med alt det vante han kender og starte helt forfra. Beslutningen rammer alle omkring ham. Ej heller hans Henriette går ram forbi desamme gælder alle hans kolleger.
Derefter går det slag i slag hurtig sex, intrigante rævekager smedes og andre infame ting bliver sat i værk medens magtkampe krydret med menneskelig fornedrelse og store ambitioner bliver en del af dagensorden.
Det er på mange måder dejligt at slappe af fra seriemorder og andre ugerningsmænd og andre slige personer. Større End Livet er spændende og med en kontant handling hvor der er gang i sengehalmen. Anbefales varmt.
Finn Hansen.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd