Tirsdag, juni 25, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

DENNIS JÜRGENSEN: MARCHERENDE MYRER.

myrerDENNIS JÜRGENSEN: MARCHERENDE MYRER. 513 Sider. Kr. 199.-
Jürgensens 4 bind i Roland Triel-Serien starter med to intetanende securitasvagter bliver vidne til en af de mest uhyggelige og bestialske forbrydelser (her kan man godt fornemme har skrevet mange uhyggelige historier til ungdommen). Her får de to vagter, og ikke mindst læseren myrekryb over det hele. Roland Triel bliver sammen med sine kollegaer inddraget i opklaringen. Sideløbende med ovenstående forbrydelse kører Triel, som vanligt, sin egen efterforskning på mordet på sin kone.
I denne bog kommer Triels datter, Andrea, mere i fokus. Hun er ikke længere så traumatiseret efter moderens død. hun beslutter derfor på egen hånd at give sig til at efterforske de morderiske begivenheder der hændte på Myntevænget, der udviklede sig til, at hun, blev udsat for grov og hensynsløs vold, og oveni blev moderløs.
Marcherende Myrer - er i nutiden og så til hændelser der ligger 32 år tilbage i tiden, der udspillede sig på grusom vis i Spanien. Spørgsmålet er, har denne sag mon noget at gøre med nutiden?
Se det må kommende læsere selv få syn for sag gennem de over 500 sider. Der er rimeligt med spænding men ind imellem bliver den lidt for lang og omstændig. Men dog læseværdig.
Finn Hansen.

 

Our website is protected by DMC Firewall!